DRHAZI skin research laboratories

DRHAZI Bőrmegújítás®

DEMODEX BALANCE SKIN RENEWAL

DEMODEX kiegyensúlyozás és
bőrszerkezet normalizálás

 

Rosacea, Akne és Atópiás dermatitis ápolására szolgáló készítmények - Demodex kiegyensúlyozás

A Demodex Balance bőrmegújítás speciálisan az egyensúlyát vesztett, és a sérült bőrszerkezet miatt elfertőzödött bőr normalizálását segíti és előkészíti az arcbőrt a szakértői bőrmegújító kezelésekre, melyekkel a bőr szerkezete normalizálható.

 

A bioaktív hatóanyagok atka, baktérium és gomgaellenesek, a bőrmegújító hatóanyagok intenzíven és sejtszinten regenerálják a bőr szerkezetét, és segítik helyreállítani a bőr természetes védekező képességét a kórokozó ágensekkel szemben. Kiválóan alkalmasak az akne, rosacea és demodexes bőr ápolására akkor a bőr képes tolerálni az intenzív hatóanyagokat.

A bőrépítő hatóanyagokon kívül modern nanopeptid komplexekkel érjük el azt az intenzív szövetregenerációt, mellyel hétről - hétre erősítjük a bőr vastagságát és szemmel láthatóan feltöltjük a bőr felületét. A 2 hónapos kúrában a 7 nanopeptid maximált dózisban intenzív szövetregenerációra képes.

 

NANOPEPTIDEK - Az új hírvivő peptidek - a néhány petidmolekulából álló mini fehérje láncok - funkciójuk szerint képesek beépülni a sejt magjába és ott regenerációt, sejtmegújulást kiváltani. 

Bőrmegújító kezelési csomag

DRHAZI Fejbőrmegújítás, hajnövesztés®

HAIR RENEWAL

INTENZÍV FEJBŐR ÉS HAJHAGYMA REGENERÁCIÓ 

 

Hajhullás, fejkorpásodás és a fejen lévő atópiás dermatitis ápolására szolgáló készítmények - Demodex kiegyensúlyozás

A Demodex Balance fejbőrmegújító csomag speciálisan az egyensúlyát vesztett, és a sérült bőrszerkezet miatt elfertőzödött bőr normalizálását segíti és előkészíti a fejbőrt a haj növesztésére.

 

A bioaktív hatóanyagok atka, baktérium és gomgaellenesek, a bőrmegújító hatóanyagok intenzíven és sejtszinten regenerálják a bőr szerkezetét, és segítik helyreállítani a bőr természetes védekező képességét a kórokozó ágensekkel szemben. Az innovatív, sejtszinten ható nanopeptid komplex intenzív hajhagyma regeneráló képességű, a kristályterápia pedig egyedülálló módon inspirálja a sejtek megújulását. Kiválóan alkalmasak az egyensúlyát vesztett fejbőr regenerálására.

 

A bőrépítő hatóanyagokon kívül modern nanopeptid komplexekkel érjük el azt az intenzív szövetregenerációt, mellyel hétről - hétre erősítjük a bőr vastagságát és szemmel láthatóan feltöltjük a bőr felületét azáltal, hogy serkentjük a fibroblasztok biomechanikai működését és segítjük átszervezni, regenerálni a bőrszerkezetet. A 7 féle bőrregeneráló nanopeptid maximált dózisban intenzív szövetregenerációra képes, erősíti a fejbőrt. 

A hajhagymák regenerálása és a hajnövekedés serkentése 7 féle hajregeneráló nanopeptiddel történik. Így összesen 14 féle nanopeptidet alkalmazunk maximált, hatékony dózisban az intenzív hatásért.

 

NANOPEPTIDEK - Az új hírvivő peptidek - a néhány petidmolekulából álló mini fehérje láncok - funkciója szerint képesek beépülni a sejt magjába és ott regenerációt, sejtmegújulást kiváltani. 

Haj és Fejbőrmegújító kozmetikumok

Bőrazonos Bőrépítés

Pure Skinidentic

Elvékonyodott szerkezetű bőr
felépítése 

 

A 100% természetes PURE SKINIDENTIC termékcsalád a világ legmodernebb és leghatékonyabb természetes hatóanyagait felhasználva készül. A hatóanyagok célja a bőrszerkezet mélyszintű regenerálása. Bőrazonos és hipoallergén anyagokat tartalmaz, - növényi kivonatok és illóolajak nélkül - melyeket a legérzékenyebb sérült bőr is tolerál. 

Az PURE bőrazonos kozmetikumok hatásmechanizmusa egymásra épül. A hatóanyagok segítik a bőrfunkciókat, táplálják és védik bőrt. Kiválóan alkalmas minden bőrtípusra, főként az érzékeny, irritációra hajlamos bőr ápolására, melyet fel kell építeni.

 

A bőrépítő hatóanyagokon kívül modern nanopeptid komplexekkel érjük el azt az intenzív szövetregenerációt, mellyel hétről - hétre erősítjük a bőr vastagságát és szemmel láthatóan feltöltjük a bőr felületét azáltal, hogy serkentjük a fibroblasztok biomechanikai működését és segítjük átszervezni, regenerálni a bőrszerkezetet. A 12 nanopeptid maximált dózisban intenzív szövetregenerációra képes.

 

NANOPEPTIDEK - Az új hírvivő peptidek - a néhány peptidmolekulából álló mini fehérje láncok - funkciója szerint képesek beépülni a sejt magjába és ott regenerációt, sejtmegújulást kiváltani. 

Pure termékcsalád

Faggyúszabályozó bőrmegújító ápolás

Purifying

Rosacea, akne, és T-zóna kiegyensúlyozása

 

A Purifying bőrregenerálás minden összetevője jótékony hatású az irritált, kötőszöveti gyulladás kialakulására hajlamos bőrre, mely sérült szerkezetű és intenzív bőrmegújítást igényel.

Rosacea, akne, és T-zóna kiegyensúlyozására javasolt.

 

A termékek komplex hatóanyagai - atka, vírus, baktérum és gomba  ellenes hatóanyagok, bőrépítő hatóanyagok és a nanopeptid terápia - intenzíven és látványosan tisztítják a bőrt, szabályozzák a faggyútermelődést és hatékonyan szüntetik meg a problémát kiváltó okokat.

 

A bőrépítő hatóanyagokon kívül modern nanopeptid komplexekkel érjük el azt az intenzív szövetregenerációt, mellyel hétről - hétre erősítjük a bőr vastagságát és szemmel láthatóan feltöltjük a bőr felületét azáltal, hogy serkentjük a fibroblasztok biomechanikai működését és segítjük átszervezni, regenerálni a bőrszerkezetet. A 12 nanopeptid maximált dózisban teljes szintű bőrregenerációra képes.

 

NANOPEPTIDEK - Az új hírvivő peptidek - a néhány petidmolekulából álló mini fehérje láncok - funkciója szerint képesek beépülni a sejt magjába és ott regenerációt, sejtmegújulást kiváltani. 

Purifying termékcsalád

Értonizáló regenerálás

Couperosa

Érfal erősítés és érszűkítés

 

Ideális ápolást és védelmet nyújt az erekkel láthatóan átszőtt egészséges bőrszerkezetű bőr mindennapi ápolására. 

Egészséges szerkezetű látható erekkel átszőtt bőr ápolására javasolt.

 

A termékcsalád kozmetikumai gyógynövény kivonatokban és hightech hatóanyagokban különösen gazdagok. Az intenzív kötőszöveterősítő hatóanyagok szinergetikus hatásukkal erősítik az érfalakat, enyhítik a bőrpírt, javítják a keringést, csökkentik a bőr érzékenységét.

 

A bőrépítő hatóanyagokon kívül modern nanopeptid komplexekkel érjük el azt az intenzív szövetregenerációt, mellyel hétről - hétre erősítjük a bőrt és szemmel láthatóan feltöltjük a bőr felületét azáltal, hogy serkentjük a fibroblasztok biomechanikai működését és segítjük átszervezni, regenerálni a bőrszerkezetet. A 7 féle nanopeptid maximált dózisban intenzív szövetregenerációra képesek.

 

NANOPEPTIDEK - Az új hírvivő peptidek - a néhány petidmolekulából álló mini fehérje láncok - funkciója szerint képesek beépülni a sejt magjába és ott regenerációt, sejtmegújulást kiváltani. 

Couperosa termékcsalád