DRHAZI skin research laboratories
Pure Skinidentic Toning Milk

pure skinidentic TONING MILK

hipoallergén TONIZÁLÓ TEJ


Speciálisan a bőr védelmi funkciójának a regenerálására kifejlesztett arcápoló. Hightech hatóanyagai visszaállítják a bőr természetes védő funkcióját és a kiegészítő összetevők mélyszintű hidratáló, regeneráló tulajdonságúak.

Speciálisan a bőr védelmi funkciójának a regenerálására kifejlesztett arcápoló víz. Hightech hatóanyagai visszaállítják a bőr természetes védő funkcióját és a kiegészítő összetevők mélyszintű hidratáló, regeneráló tulajdonságúak.

 


 

PROFIL

 

  • Csökkentett deutérium tartalmú víz - az „élet vize”-ként említik. Az egyedülállóan alacsony deutérium koncentráció a vízben (25 ppm) lehetővé teszi az emberi sejtek funkciójának DNS szintű normalizálását. Alkalmazásával mód nyílik arra, hogy lokálisan, a bőrfelszín kezelésével, a kóros sejtek szabályozási mechanizmusába beavatkozva állítsuk le a kóros sejtek osztódását - így visszaállíthatjuk a sejtek egészséges működését.
  • Bio Neem olaj - az emberre ártalmatlan, nem komedogén olaj,- de több, mint 200 rovarfélére halálos, mert a kártevők hormonrendszerét támadja meg. Emellet antimikróbás, antibakteriális és fungicid hatású.Több, mint 150 aktív összetevőjét azonosították, ezek közül számos hatásosnak bizonyult laboratóriumi kisérletekben (főbb hatóanyagok: azadirachtin, salannin, salannol, meliantriol, nimbin, azadirachtol, tokoferol, vepinin)  Kiváló hidratáló,  magas E-vitamin tartalmú, gazdag bőrtáplálókban és zsírsavakban, bársonyossá változtatja a száraz, repedezett vagy más módon sérült bőrt. Kizárólag külsőleg használható!
  • Bio Karanja olaj - nem komedogén olaj, hasonló hatású, mint a neem olaj, de külsőleges és belsőleges kezelésre (féreghajtó, malária és lepraellenes) is alkalmazható hatékony rovar és mikróbaölő. Legfőbb hatóanyaga a karanjan. Neem olajjal való együttes alkalmazása fokozza mindkét szer hatását.
  • Bio Totarol - kitűnő Gramm negatív és Gramm pozitív erős antibakteriális hatóanyag. Emellett kiváló antioxidáns tulajdonságú.

 

 

KINEK AJÁNLJUK?

 

  • A bőröd extra érzékeny, esetleg már bőrfunkcióid károsodtak
  • Célod arcbőröd regenerálása és feltöltése
  • Gazdag tápanyag-, és hatóanyagtartalmú arckrémre vágysz, mely gyors regenerálásra képes
  • Olyan kozmetikumokra vágysz, melyek hipoallergének és biztos lehetsz benne, hogy jótékonyak

 

 

Természetes illóolaj

Teafa olaj, Borsmenta olaj

 

Illat

Naturális illat, gyógynövényes

 

Kiszerelés

100 ml

További termékek