DRHAZI skin research laboratories
Couperose Serum

COUPEROSE serum

ROSACEA ÉRTONIZÁLÓ szérum


Modern növényi hatóanyagokat tartalmazó, sejtszintű hatású intenzív szérum.  Az aktív hatóanyagok célja az ereket tartó kötőszövet erősítése és az érfal támogatása.

Modern növényi hatóanyagokat tartalmazó, sejtszintű hatású intenzív szérum. Összetevői szinergikus hatásukkal erősítik az érfalakat, enyhítik a bőrpírt és javítják a keringést. Az aktív hatóanyagok célja az ereket tartó kötőszövet erősítése és az érfal támogatása. Intenzív hatású gyulladáscsökkentő nanopeptideket tartalmaz.

 


 

PROFIL

 

  • Csökkentett deutérium tartalmú víz - az „élet vize”-ként említik. Az egyedülállóan alacsony deutérium koncentráció a vízben (25 ppm) lehetővé teszi az emberi sejtek funkciójának DNS szintű normalizálását. Alkalmazásával mód nyílik arra, hogy lokálisan, a bőrfelszín kezelésével, a kóros sejtek szabályozási mechanizmusába beavatkozva állítsuk le a kóros sejtek osztódását, - így visszaállíthatjuk a sejtek egészséges működését.

 

 

BIOAKTÍV ÖSSZETEVŐK

 

Madecassosid (Tigrisfű kivonat) - Resveratrol bioferment - Glikoaminoglikán - Glicin szója protein - Bisabolol - Niacinamid (B3 vitamin) - BŐRPÍR ELLENES NANOPEPTID KOMPLEX - Allantoin - Stabil vitamin C - Vitamin E

 

Fontos kiegészítő információ!   Ha az arcbőröd már gyulladt és sérült bőrfelületű, akkor mindenképp a Demodex Balance bőrmegújító csomagot javasoljuk elsőként. Ha az extrém érzékenység megszűnik - további megelőzésre kiváló lehet a DRHAZI Couperose termékcsalád. MIÉRT? Olvasd el!

 

 

KINEK AJÁNLJUK?

 

  • Az arcbőröd látható erekkel átszőtt a kötőszövet gyengesége miatt, de még - vagy már nem mutat gyulladásos tüneteket
  •  Biztos vagy abban, hogy a tüneteid már nem a Demodex atka túlzott jelenléte okozza
  • Elvégezted a Demodex Balance bőrmegújító ápolást, és szeretnél utókezelést
  • Szeretnéd elkerülni a szintetikus szerek alkalmazását
  • Olyan kozmetikumokra vágysz, melyek hatékonyan erősítik a kötőszövetet, az érfalakat és intenzíven regenerálják az arcbőrt
  • Olyan kozmetikumra vágysz, mely bőrápoló hatása mellett igazi fiatalító hatással is rendelkezik

 

 

Természetes illóolaj

Bio pálmarózsa olaj - Guajakfa olaj, Balzsamos szuhar olaj

 

Illat

Naturális, enyhén rózsaillatú

 

Kiszerelés

30 ml airless adagolóban a bio-natúr kozmetikumoknak megfelelően

További termékek