DRHAZI skin research laboratories
Pure Skinidentic Serum

PURE SKINIDENTIC serum

HIPOALLERGÉN bőrmegújító szérum


100% értékes hatóanyag tégelybe zárva. A könnyen felszívódó olajmentes szérum minden összetevője jótékony hatású az extra érzékeny bőr felépítésére és regenerálására. Hatóanyagai hozzájárulnak az egészséges bőr szerkezetének tökéletes helyreállításához.

 

A könnyen felszívódó, feltöltő olajmentes szérum minden összetevője jótékony hatású az extra érzékeny bőr ápolására. 100% értékes hatóanyag tégelybe zárva. Folyékony bőrként, a vízoldékony hightech hatóanyagok egy optimális keveréke, mely segít helyreállítani az egészséges bőrszerkezetet. Az innovatív biotechnológiai hatóanyagok serkentik a kollagénszintézist, visszaépítik a bőr sejtmátrix szerkezetét. Tartalmazza azokat a bőrazonos hatóanyagokat, melyekre az egészséges bőrnek szüksége van. A kiváló antioxidánsok védik a bőrt a káros környezeti hatásoktól. A bőr hidratált lesz és megerősödik.

 


 

PROFIL

 

 • Csökkentett deutérium tartalmú víz - az „élet vize”-ként említik. Az egyedülállóan alacsony deutérium koncentráció a vízben (25 ppm) lehetővé teszi az emberi sejtek funkciójának DNS szintű normalizálását. Alkalmazásával mód nyílik arra, hogy lokálisan, a bőrfelszín kezelésével, a kóros sejtek szabályozási mechanizmusába beavatkozva állítsuk le a kóros sejtek osztódását, - így visszaállíthatjuk a sejtek egészséges működését.
 • Nem tartalmaz allergénként előfordulható növényi kivonatokat és illóolajokat. Javasolt a neurodermatitiszre, pszoriázisra hajlamos és a szépészeti beavatkozáson átesett bőr ápolására is. 
 • Bio Totarol - kiváló antioxidáns és antibakteriális hatóanyag

 

 

HIGHTECH BIOAKTÍV ÖSSZETEVŐK

 

Bőrazonos olajkompozíció - Nanopeptid terápia

EGYÉB: Liposzóma komplex - Ceramid komplex (Ceramid 3, Ceramid 6, Ceramid 1, Phitosphingosine, Cholesterol) - Lacto Ceramid - L-prolin - DRHAZI hidratáló komplex (Urea, Sodium PCA, 4 féle Hialuronsav) - Kollagén protein - Stabil C-vitamin - Ferulasav  - E-vitamin - Koenzym Q10 - Allantoin - Bio Totarol

 

 

Nanopeptid terápia

 

A modern nanopeptid komplexek intenzív hatásúak, sejtszinten regenerálják a szöveteket, oldják az izmok feszültségét, serkentik a fibroblasztok biomechanikai működését és segítik átszervezni, regenerálni a bőrszerkezetet. 

 • MIMIKAI IZOMLAZÍTÓ NANOPEPTID KOMPLEX - 3 nanopeptid hatékony keveréke (Argirelin, Skin ake, Leuphasyl), mely oldja a mimikai izmok feszültségét, így intenzív ránctalanító hatású.
 • BŐRMÁTRIX ÉPÍTŐ NANOPEPTID KOMPLEX - 5 féle nanopeptid (Matrixyl, Matrixyl 3000 (2), Collaxyl, Syn-Coll) erősíti a bőr és kötőszöveti tartóelemeket, serkenti a kollagén és  elasztin termelődését, inspirálja a sejtek megújulását.
 • SEJTFIATALÍTÓ NANOPEPTID KOMPLEX - (Juveleven, Chronogen) DNS szinten védi és újítja meg a bőrsejteket, védi a bőrt az UV károsodástól.
 • GYULLADÁSCSÖKKENTŐ NANOPEPTID KOMPLEX - 2 féle nanopeptid (Telangin, Delisens) erősíti a bőrt, fokozza bőr természetes UV védelmét

 

 

KINEK AJÁNLJUK?

 

 • Intenzív bőrregenerálásra van szükséged
 • A bőröd érzékeny, vagy akár extra érzékeny
 • Tiszta, de mégis hatékony kozmetikumokra vágysz
 • Célod arcbőröd regenerálása és feltöltése
 • Gazdag tápanyag-, és hatóanyagtartalmú készítményekre van szükséged
 • Az illatmentes kozmetikumokat kedveled

 

 

Természetes illóolaj

nem tartalmaz

 

Illat

Naturális illat

 

Kiszerelés

30 ml

További termékek