DRHAZI skin research laboratories
Demodex Balance Hair Renewal Balsam

Demodex Balance Hair Renewal Balsam

Haj- és fejbőrmegújító balzsam


Hidratáló és hajsimító balzsam, mely ápoló tulajdonsága mellett kiváló antimikróbás hatású. Hatóanyagi hatékonyan regenerálják a hajhagymákat, a hajnak simaságot és ragyogást biztosítanak. Mélyen, a hajszálak belsejében is feltölti a sejteket Keratinnal.

 

Hidratáló és hajsimító balzsam, mely ápoló tulajdonsága mellett kiváló antimikróbás hatású. Hatékonyan regenerálja a hajhagymákat, a hajnak simaságot és ragyogást biztosít. Mélyen, a hajszálak belsejében is feltölti a sejteket Keratinnal.

 


 

PROFIL

 

  • Bio Neem olaj - az emberre ártalmatlan, nem komedogén olaj,- de több, mint 200 rovarfélére halálos, mert a kártevők hormonrendszerét támadja meg. Emellet antimikróbás, antibakteriális és fungicid hatású. Több, mint 150 aktív összetevőjét azonosították, ezek közül számos hatásosnak bizonyult laboratóriumi kisérletekben (főbb hatóanyagok: azadirachtin, salannin, salannol, meliantriol, nimbin, azadirachtol, tokoferol, vepinin)  Kiváló hidratáló,  magas E-vitamin tartalmú, gazdag bőrtáplálókban és zsírsavakban, bársonyossá változtatja a száraz, repedezett vagy más módon sérült bőrt. Kizárólag külsőleg használható!
  • Bio Karanja olaj - nem komedogén olaj, hasonló hatású, mint a neem olaj, de külsőleges és belsőleges kezelésre (féreghajtó, malária és lepraellenes) is alkalmazható hatékony rovar és mikróbaölő. Legfőbb hatóanyaga a karanjan. Neem olajjal való együttes alkalmazása fokozza mindkét szer hatását.
  • Bio Totarol - kitűnő Gramm negatív és Gramm pozitív erős antibakteriális hatóanyag. Emellett kiváló antioxidáns tulajdonságú.
  • Hidrolizált növényi keratin -  a sérült vagy túlzott igénybevételnek kitett hajszálakba épülve selymessé, fényessé, könnyen fésülhetővé, dússá és egészségessé varázsolja a hajat

 

 

Természetes illóolaj

Teafa olaj, Rozmaring olaj, Benzoe olaj

 

Illat

Naturális illat, gyógynövényes

 

Kiszerelés

100 ml

További termékek