DRHAZI skin research laboratories
photo

DRHAZI Arckezelések


A holisztikus arckezelés ALAPJA A DRHAZI BIO ARCPLASZTIKA – egy speciális manuálterápiás módszer, melyet kiegészít a 100% TERMÉSZETES HATÓANYAGOKKAL és PROFESSZIONÁLIS MANUÁLIS TECHNIKÁKKAL történő bőrnormalizálás vagy arc fiatalítás
photo

DRHAZI Bőrmegújítás®

holisztikus bőrNORMALIZÁLÁS


A 100% természetes DRHAZI Bőrmegújítás lehetőség az arcbőr egyensúlyának helyreállítására, a rosaceaás és aknés bőr helyreállítására, a T-zóna megszüntetésére.  A KIVÁLTÓ OKOKAT FELKUTATVA ÉS MEGSZÜNTETVE A BŐR EGÉSZSÉGE HOSSZÚTÁVON FENNTARTHATÓ.

ROSACEÁS BŐR MEGÚJÍTÁSA


A rosacea az arc pirosodását jelenti, AMI ARRA UTAL, HOGY A BŐR AKÁR SZERKEZETILEG, AKÁR A BŐRFUNKCIÓK SZINTJÉN SÉRÜLT. Tapasztalat szerint ezt legalább 10 féle ok kiválthatja, sőt ezek az okok keveredhetnek. Holisztikus módszereienkkel oki kezeléseket végzünk melyekkel kiváló eredmények érhetőek el a rosacea kezelésében, az arcbőr normalizálásában.

 

 

AKNÉS BŐR MEGÚJÍTÁSA


A fokozott faggyútermelés, a bőr fertőzöttsége nagy kihívás a bőrkezelésben. Holisztikus módszereinkkel biztonságosan kezeljük az aknés arcbőrt. A hightech hatóanyagok egenerálják a sérült bőrszerkezetet, megszüntetik a fertőzöttséget, holisztikus diagnosztikával felkutatjuk a kiváltó okokat.

T-ZÓNA NORMALIZÁSÁSA


Az izomrendszer regenerációjával, az arc keringésének javításával, a felhalmozódott méreganyagok eltávolításával és a bőr pórusainak normalizálásával sikerrel kezelhető a t-zóna probléma. 

photo

Arcfiatalítás

holisztikus Arcfiatalítás


Egyre több nő igényli, hogy természetes és biztonságos módszerekkel fiatalítsa az arcát. A modern bio arckezelések alapja ma a manuálterápia, melyet kiegészítenek a sejtszinten ható hightech biotechnológiai hatóanyagok. 

DRHAZI Bio Arcplasztika®

 

A holisztikus arcfiatalítás alapja

 

Az arcplasztika kifejezésről ugyan a sebészeti beavatkozások jutnak elsőként az eszünkbe, azonban a fent részletezett kóros elváltozásoknak a kezelésére szolgáló Bio arcplasztika egy természetes, szikementes módszer, amely az invazív módszerekhez képest sokkal harmonikusabb módon szépíti meg az arcot. Ez a vágás nélküli, főként a manualitásra épülő, természetes arckorrekció intenzív és tartós eredményt biztosít.

 

 

A DRHAZI Bio arcplasztika elsőként a csontokra tapadt – akár sorvadt – mimikai izmokat mobilizálja, ami által belülről oxigénhez és tápanyaghoz jutnak a szövetek. Ezt követően lehet a mimikai izmokat lazítani és trenírozni, a kötőszövetet újraépíteni és rugalmassá tenni. Ha az arcizmok megerősödnek, tónusossá válnak, egy intenzív tartóerő jelenik meg bennük, amely már ellenáll a gravitációnak. Eredményeképpen a kötőszövetek is erősödnek, nő a bőr rugalmassága, fokozódik a szövetek hidratációja. Emellett, ha megnyugtatjuk az izmokat, a test korábbi memóriáját, „hitrendszerét” is átalakítjuk, akkor nemcsak az ellazulás, hanem az erő is megjelenik újra bennük. Az izom nem attól erős, hogy tart, mert nem a statikus erő az igazi erő, hanem a hullámzó, pulzáló erő. Akkor erős, amikor rugalmas, ilyenkor képes az összehúzódásra és az elernyedésre.

 
A bio arcplasztika szemlélete a belső kiváltó okokra fókuszál, kialakítja az izom, a kötőszövet és a bőr egészséges egységét. 

 

Holisztikus arcfiatalítás

 

A Holisztikus arcfiatalításban a DRHAZI Bio arcplasztika kiegészül az izomtömeg növelését célzó Facelift manuálterápiával, a hightech biotechnológiai anyagokkal való sejtszintű bőrmegújítással, a bőrszerkezet normalizálásával és az otthoni optimális izom és bőrkezelés elsajátításával.