DRHAZI skin research laboratories
Demodex Balance Skin Renewal Oilserum

Demodex Balance Skin Renewal Oilserum

Bőrmegújító olajszérum


100% természetes intenzív hatóanyagszérum, mely antimikróbás, atkaellenes és gombaellenes hatóanyagokkal telített. Demodex fertőzöttség, akne, rosacea és a dermatitises bőr ápolására. 

 

100% természetes intenzív hatóanyagszérum, mely antimikróbás, atkaellenes és gombaellenes hatóanyagokkal telített. Demodex fertőzöttség, akne, rosacea és a dermatitises bőr ápolására.

 


PROFIL

 

  • DRHAZI TREATMENT COMPLEX® - Főbb összetevői: Kínai Bai Bu gyökér kivonata - antibakteriális, csíraölő, Kínai Zhi zi kivonata - antibakteriális, gombaölő és parazitaölő, Kínai Ku Shen gyökér kivonata - antimikróbás, Kínai Bai Zhi kivonata - gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású, Chal Mogra olaj - parazitaellenes, antimikróbás olaj
  • Bio Neem olaj - az emberre ártalmatlan, nem komedogén olaj,- de több, mint 200 rovarfélére halálos, mert a kártevők hormonrendszerét támadja meg. Emellet antimikróbás, antibakteriális és fungicid hatású.Több, mint 150 aktív összetevőjét azonosították, ezek közül számos hatásosnak bizonyult laboratóriumi kisérletekben (főbb hatóanyagok: azadirachtin, salannin, salannol, meliantriol, nimbin, azadirachtol, tokoferol, vepinin)  Kiváló hidratáló,  magas E-vitamin tartalmú, gazdag bőrtáplálókban és zsírsavakban, bársonyossá változtatja a száraz, repedezett vagy más módon sérült bőrt. Kizárólag külsőleg használható!
  • Bio Karanja olaj - nem komedogén olaj, hasonló hatású, mint a neem olaj, de külsőleges és belsőges kezelésre (féreghajtó, malária és lepraellenes) is alkalmazható hatékony rovar és mikróbaölő. Legfőbb hatóanyaga a karanjan. Neem olajjal való együttes alkalmazása fokozza mindkét szer hatását.
  • Bio Totarol - kitűnő Gramm negatív és Gramm pozitív, erős antibakteriális hatóanyag. Növényi antibiotikumnak tekinthető. Emellett kiváló antioxidáns tulajdonságú.

 

 

Természetes illóolaj

Teafa olaj, Rozmaring olaj

 

Illat

Naturális illat, gyógynövényes

 

Kiszerelés

100 ml

További termékek