DRHAZI skin research laboratories
UV Protect Oil 10+

UV Protect Oil 10+

Fényvédő olaj 10+


100%-ban természetes arcra és testre is használható napolaj. Kizárólag sejtszinten ható UV védőket és modern transzparens fizikai fényvédőt tartalmaz.

 

100%-ban természetes arcra és testre is használható napolaj. Növényi olaj és kivonat komponensei sejtszintű UV védelmet biztosítanak és a mikronizált cink-oxid fizikai fényvédelmet nyújt. Véd az UVA és UVB sugaraktól. Kiválóan alkalmas, hogy egyenletes és szép barna bőrt szerezzünk. Leginkább a reggeli és késő délutáni napfürdőzésre javasoljuk. Természetes antioxidánsaival is védi a bőrt, - ilyen a jerikói rózsa, a vörösalga, a növényi E-vitamin, C-viatmin és Totarol. Magas karotintartalma - anatto és répa kivonat - segít gyönyörű bronzbarna bőrt varázsolni. A legmodernebb bio transzparens fényvédőt tartalmazza, így a felkenést követően nem hagy fehér foltokat, mint a fizikai fényvédők általában. A bőrön könnyen eloszlik és gazdaságosan adagolható.

 


 

Mit jelent az SPF 10+ ?

 

  1. A fotokárosító UVB sugárzás kb 94% -át kivédi. 
  2. A + utal arra, hogy a kozmetikum sejtszinten ható fényvédőket tartalmaz.

 

Tudtad, hogy a kémiai fényvédők károsak az egészségre és a nap hatására rákkeltő anyagokká válnak?

 

A DRHAZI fényvédő natúrkozmetikumaiban kizárólag a Bio minősítések által engedélyezett fizikai fényvédők találhatóak, melyek mikronizáltak, diszpergáltak és nem hagynak fehér foltot a bőrön, mégis tökéletes UVA és UVB védelmet nyújtanak. 

 

 

PROFIL

 

  • Bio Kókuszvaj - antiszeptikus, bőrápoló és természetes fényvédő SPF 4
  • Bio Szezámolaj - hatékony antioxidáns és természetes fényvédő SPF 4
  • Bio Homoktövismag olaj - bőrregeneráló, antioxidáns és fényvédő SPF 10
  • Bio Sheavaj - kiváló bőrregeneráló és fényvédő SPF 6
  • Bio Kakaovaj - SPF 8
  • Bio Méhviasz - vízálló filmbevonatot képez, mely az ásványi olajokkal ellentétben nem gátolja a bőrlégzést 

 

 

BIOAKTÍV ANYAGOK

 

Kókuszvaj - Szezámolaj  - Makadámdió olaj - Jerikói rózsa kivonat  (Glycoin)- Anatto kivonat (karotinoidok)- Répa kivonat (karotinoidok) - Körömvirág kivonat - Bengáli bársonybab kivonat - Homoktövismag kivonat - Vörösalga kivonat  (UV védő) - Sheavaj - Kakaóvaj - Mikronizált cink-oxid (ZinClear) -  Méhviasz - Homoktövis magolaj - Vanilia kivonat -  Totarol  -  E-vitamin - Stabil C-vitamin

 

 

Illóolaj

nincs benne

 

Illat

naturális kókusz, vanillia illat

 

Kiszerelés

100 ml

További termékek