KÉPZÉSEK WORKSHOP SZAKEMBEREKNEK 2020.07.10.
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

Az élő, szerves hatóanyagok minősége is nagyon változékony, nem lehet 2X teljesen ugyanolyan illatú természetes illóolajat készíteni, mint ahogyan a tavasszal vásárolt növény is egészen más, mit amit télen vásárolunk. Más az illata, az íze, sokszor a kinézete is.

A hatóanyagkozmetikumok , még ha használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak a használójuk számára egészen mások, mint amit korábban megszoktunk. 

 • nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín
 • még ha vákuum csomagolásban tartjuk is, az állaguk és a színük is változékony lehet, de szerencsére ez nem befolyásolja hatékonyságukat
 • szerencsére az aromaterápia segítségünkre van, és tiszta illóolajokkal úgy illatosíthatjuk a kozmetikumokat, vagy akár fedhetjük el a natúr olajok erős szagát, hogy jótékony gyógyító hatásaikat is felhasználhatjuk
 • viszont érdemes figyelemmel lenni, hogy az illóolajok illata is változik az idővel, ezért előfordul, hogy más illatúnak érezzük egy krém illatát, még ha ugyanazt a típusú krémet is vásároltuk, mert egy friss krém illata mindig sokkal intenzívebb, mint a néhány hónapos társáé

Emellett a természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések.
 • Kérjük ne nyissátok fel a vákumos tégelyeket, mert akkor elveszítik a vákum tulajdonságot! Kérünk bármely probléma esetén keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

KÉPZÉSEK

KÉPZÉSEK WORKSHOP SZAKEMBEREKNEK 2020.07.10.
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

Ingyenes

0 Ft
Írjon Ön is véleményt

WORKSHOP SZAKEMBEREKNEK 2020.07.10.


Az ingyenes workshopon megismerheted szemléletünket, módszereinket és az általunk fejlesztett hatóanyagkozmetikumokat. 

A workshopra várunk kozmetikus, bőrgyógyász és természetgyógyász kollégákat.

Miért érdemes a DRHAZI-t választani?
 1. Bőrgyógyászokkal együttműködve végezzük munkánkat.
 2. Kozmetikusokból DRHAZI terapeutákat képzünk, akik a megfelelő szakmai képzettséggel és a 100% természetes hightech kozmetikumok segítségével nem csupán kozmetikai, hanem dermatológiai bőrmegújító kezeléseket végezhetnek. Dermatólógus kollégával közös praxist alapíthatnak. 
 3. Igény szerinti, egyénre szabott gyakorlati oktatást biztosítunk.
 4. Oktató és referencia szalonjainkban működő újszerű és sikeres marketingstratégiánkat szívesen átadjuk a kollégáknak.
 5. A magyar piacon kollégáinknak a DRHAZI kozmetikumok forgalmazásához 150% árrést   biztosítunk.
 6. Hightech kozmetikum gyártóként vállaljuk saját neves “Private label” kezelési sorok fejlesztését és gyártását.
 7. Szívesen várjuk vállalkozó kedvű vidéki kollégák jelentkezését DRHAZI Bőrmegújító Központ, akar Szalon alapítására.
 8. Magyar kutató - fejlesztő cégként rugalmasan reagálunk a trendekre, az igényekre, így folyamatos és biztos támogatást nyújtunk partnereinknek.

 

Az 5 ÓRÁS WORKSHOP TEMATIKÁJA:

 • DRHAZI szemlélete, filozófiája, fejlődési céljai
 • DRHAZI hatóanyagkozmetikumok bemutatása
 • DRHAZI módszerek rövid ismertetése
 • DRHAZI terapeutaképzés ismertetése
 
A workshop lehetőséget ad hatóanyagkozmetikumaink tesztelésére és a felmerült kérdések megválaszolására. Személyesen megismerheted Edinát és jó lehetőség, hogy megbizonyosodj arról, hogy érdemes eljönni képzéseinkre.

 

A LEGKÖZELEBBI IDŐPONT:

2020. júLius  10.  péntek 11.00 - 14.00 

 

DRHAZI OKTATÓ KÖZPONT

2083 SOLYMÁR, TERSTYÁNSZKY út. 68. 

 

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

Ingyenes

0 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

0 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×