KÉPZÉSEK DRHAZI BIO ARCPLASZTIKA KÉPZÉS SZAKEMBEREKNEK I. FEBRUÁR 6-7.
×
Egy 100% természetes, manuálisan készült krém elkészítése sokban hasonlít egy séf ételkölteményének elkészítéséhez; minden készítmény egyedi, hiszen ugyanazokkal az alapanyagokkal, ugyanazon feltételek mellett és eljárásokkal sem lehet kétszer tökéletesen egyforma krémet gyártani.

 

A hatóanyagkozmetikumok – melyek használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak használójuk számára - nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín.

Az élő, szerves hatóanyagok minősége is nagyon változékony, nem lehet 2X teljesen ugyanolyan illatú természetes illóolajat készíteni, mint ahogyan a tavasszal vásárolt növény is egészen más, mit amit télen vásárolunk. Más az illata, az íze, sokszor a kinézete is.

A hatóanyagkozmetikumok , még ha használatuk során hosszú távú előnyt és értéket adnak a használójuk számára egészen mások, mint amit korábban megszoktunk. 

 • nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, parfümöket és színező anyagokat, ezért illatuk, színük a hatóanyagoknak megfelelő naturális illat és szín
 • még ha vákuum csomagolásban tartjuk is, az állaguk és a színük is változékony lehet, de szerencsére ez nem befolyásolja hatékonyságukat
 • szerencsére az aromaterápia segítségünkre van, és tiszta illóolajokkal úgy illatosíthatjuk a kozmetikumokat, vagy akár fedhetjük el a natúr olajok erős szagát, hogy jótékony gyógyító hatásaikat is felhasználhatjuk
 • viszont érdemes figyelemmel lenni, hogy az illóolajok illata is változik az idővel, ezért előfordul, hogy más illatúnak érezzük egy krém illatát, még ha ugyanazt a típusú krémet is vásároltuk, mert egy friss krém illata mindig sokkal intenzívebb, mint a néhány hónapos társáé

Emellett a természetes hatóanyagokból előállított készítmények használatakor fontos, hogy tisztában legyünk azok speciális tulajdonságaival és egyedi tárolási, felhasználási szabályaival, gyengéd ápolásukért cserébe odafigyelést igényelnek:

 • A 100% natúr kozmetikumoknál alkalmazandó szelíd eljárások, tartósítási módszerek nem teszik lehetővé, hogy a termék a felbontás után kívülről bevitt szennyezéseknek és levegővel való érintkezésnek legyenek kitéve, ezért ezeket a termékeket nem tégelyekbe, hanem steril légmentes adagolókba csomagoljuk - ez a technológia új és mi igyekszünk a rendelkezésre álló legoptimálisabb airless tégelyeket kiválasztani, mégis használatukkor felmerülhetnek kérdések.
 • Kérjük ne nyissátok fel a vákumos tégelyeket, mert akkor elveszítik a vákum tulajdonságot! Kérünk bármely probléma esetén keressetek minket!
 • A készítménynek nem tesz jót a közvetlen napfény, mert gyorsítja a hatóanyagok lebomlását.  A túlzott meleg hatására pedig csökkenhet a termékek eltarthatósága, míg a túlzott hideg eredményeképpen kicsapódhat a készítmény nedvessége, így javasolt a bontatlan készítményt árnyékos helyen szobahőmérsékleten tárolni.
 • A természetes kozmetikumok tulajdonságaik alapján friss kozmetikumok és a speciális csomagolás és a természetes tartósítás mellett felbontástól számítva 3 - 4 hónapon belül érdemes felhasználni őket.

Kozmetikumaink hatásairól, tartósításáról és a hightech hatóanyagok csodás hatásairól a DRHAZI BLOG-ban olvashatsz hasznos cikkeket.

Minőség

 

 • Gyógyszerészi minőség, főként bio termesztésből származó növényi alapanyagok
 • Hightech nanopeptidek alkalmazásával
 • Oldószer és szennyezésmentes, hidegen sajtolt növényi olajok
 • Szintetikus anyagoktól mentes
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt önként vállalkozókon

KÉPZÉSEK

DRHAZI BIO ARCPLASZTIKA KÉPZÉS SZAKEMBEREKNEK I. FEBRUÁR 6-7.

KÉPZÉSEK DRHAZI BIO ARCPLASZTIKA KÉPZÉS SZAKEMBEREKNEK I. FEBRUÁR 6-7.
Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

2021.02.06.-07. szombat - vasárnap

250 000 Ft
Írjon Ön is véleményt

DRHAZI BIO ARCPLASZTIKA KÉPZÉS SZAKEMBEREKNEK I. FEBRUÁR 6-7.


A bio arcplasztika képzés a DRHAZI által kifejlesztett speciális manuálterápiás módszer elsajátítására helyezi a hangsúlyt.

 

Célja, hogy minél több szakember felfedezze és munkájába beépítse a sorvadt izomrendszer regenerárására irányuló technikát, mely alapja az arcbőr egészségének és szépségének. Általa az arc teljes szöveti regenerációja megvalósulhat.

 

"A stressz miatti izomfeszültség vér-, tápanyag-, és oxigénellátási zavart okoz a fejben, az arcon. Emiatt az izomsejtek, a kötőszövet, az irha és a bőr is sorvadásnak indul. A sorvadt izomrostok letapadnak a koponyacsontra, ami további artériás és vénás elzáródást okoz. A nyirokerek szűkülése miatt a méreganyagok elszállítása is blokkolttá válik, tovább terhelve az arcbőrt."

 

Az arcplasztika kifejezésről gyakran a sebészeti beavatkozások jutnak elsőként az eszünkbe, azonban a DRHAZI szabadalmaztatott manuálterápiás szövetregeneráló módszere, a bio arcplasztika egy természetes, szikementes módszer. A vágás nélküli, főként a manualitásra épülő arc korrekció természetes alternatívát nyújt, hogy sebészeti beavatkozás nélkül tartós és hatékony eredményt érjünk el az arc fiatalításában és regenerálásában.

 

A bio arcplasztika lényege, hogy speciális mozdulatokkal a sok év alatt a csontokra letapadt arcizmokat mobilizáljuk. A módszer figyelembe veszi az arc meridiánjait, akupresszúrás mozdulatokkal oldja az energetikai blokkokat, majd intenzív, akár ütögető mozdulatokkal újraéleszti az arc mély rétegét. Általa elindul a szöveti újjáépülés az arcon. Az izmok - ezáltal a kötőszöveti réteg és a bőrszövet is - oxigénnel és tápanyagokkal töltődik fel, épül.

A bio arcplasztika szemlélete a belső kiváltó okokra fókuszál, újra kialakítja az izom, a kötőszövet és a bőr egészséges egységét. A módszer fontos szerepet játszik a holisztikus arcfiatalításban, ahol a bio arcplasztikát a kötőszöveti és facelift manuálterápia, illetve a szignálpeptidekkel való sejtszintű bőrmegújítás egészíti ki. Emellett a szövetregeneráció alapvető fontosságú a bőrgyógyító kezeléseknél is, akár az aknés, akár a rosaceás arcbőr megújításánál, mert az egészséges arcbőrnek, az egészséges izomrendszer az alapja.

 
A TRÉNING TEMATIKÁJA

I. ELMÉLETI OKTATÁS

Edina elméleti oktatásán nagyon részletesen kitér a következőkre:

 • holisztikus arcfiatalítás megvalósításának módja
 • arc meridiánok és akupresszúrás pontok
 • szükséges dermatológiai és anatómiai ismeretek
 • az arc izomrendszerének működése, blokkjai
 • a DRHAZI bio arcplasztika megvalósítása

Nyomtatott oktatási anyag segítségével otthon is átismételheted, tanulhatod az átadott ismereteket.

II. BEMUTATÓ

Az elméletet Edina élő modelles bemutatója követi, mely kitér az arcdiagnózisra és a teljes holisztikus arcfiatalító kezelés legapróbb részleteire, belefoglalva a DRHAZI Bio arcplasztikát.

III. GYAKORLAT

Bio arcplasztika 

Miután tisztában vagy a DRHAZI Bio arcplasztika elméleti és gyakorlati aspektusaival, lépésről lépésre elsajátíthatod az izomfeldolgozó technikát.

Edina folyamatosan nyomon követi a munkádat, segíti a mozdulataidat. A cél, hogy az alapvető mozdulatok helyesen beléd rögzüljenek, hogy miután haza mész, az új módszert magabiztosan gyakorolhasd.

Lehetőséged lesz Edinán, mint élő modellen bemutatni a begyakorolt mozdulatokat, hogy együtt tökéletesítsétek a technikád.

Ezt követően otthon gyakorolsz és amikor készen állsz, újra bemutatod Edinán a tanult fogásokat. Ha esetleg neked több időre van szükséged, eljöhetsz ismétlő tréningre díjmenetesen, a cél, hogy a mauálterápiás fogásokat helyesen elsajátítsd! Végül oklevelet kapsz a képzésről.

 

Kérdés esetén keress minket az alábbi elérhetőségeinken:

info@drhazi.hu

+36 30 871 4668

 

Helyszín: DRHAZI Oktatóközpont,  Solymár 2083 Terstyánszky u 68.

Egyéb lényeges információk:

Hozz magaddal fehér váltóruhát és váltó papucsot, ezeken kívül minden eszközt biztosítunk számodra. 

Tea, üdítő és szendvicsek biztosítottak – gluténmentes és vegán is.

Szállítási információk

Raktáron

Szállítási idő: 1-3 nap

2021.02.06.-07. szombat - vasárnap

250 000 Ft
Írjon Ön is véleményt

hightech natural skin therapy

Ellenőrzött tisztaságú hatóanyagok

250 000 Ft
A termékhez még nem érkezett vélemény.

Vélemények a termékről

A termékhez még nem érkezett vélemény.

×
×