DRHAZI

dr Házi Edina

„Az igazságot keresni, a szépséget szeretni, jót akarni és a legjobbat adni - ez az, amire hivatott az ember.”  Moses Mendelssohn   A növények világa mindig közel állt hozzám. Nagymamám, mint valódi "füves asszony" kis magként ültette el hatalmas lelkesedését bennem és évekig tanított, hogyan gyógyíthatunk a növények csodálatos erejével.
Tovább olvasom...

Specialitásunk a natúr hatóanyagkozmetika

  Hatékony KOZMETIKUMOK, MELYEK Jótékonyak a bőrre Hazai kutató-fejlesztő cégként természetes hatóanyagkozmetikumokat gyártunk. A DRHAZI készítmények a kozmetikai irányzat egy teljesen új irányvonalát képviselik, sejtszinten ható professzionális természetes medikozmetikumok. Legfontosabb gyártási irányelveink a 100% természetes összetétel, a készítmények bőrazonos felépítése és a hightech bőrregeneráló hatóanyagok magas dózisú alkalmazása. 
Tovább olvasom...

Miért különleges a DRHAZI?

  A DRHAZI hightech kozmetikumok palettája egy különleges magyar fejlesztés, Az élő medikozmetikum A tökéletesre törekszünk, ezért  a 100% hightech kozmetikumaink fejlesztésénél minden esetben a világ legjobb és leghatékonyabb megoldásait alkalmazzuk.
Tovább olvasom...

Hasznos információk a DRHAZI weboldal használatához

  Intenzív hatóanyagokkal készült medikozmetikumok erős hatásúak és szép eredmények érhetőek el velük a bőr fiatalításában és normalizásában.  Szemléletünk holisztikus és azt tapasztaljuk, hogy az élő, vegyszermentes, sejtszinten ható kozmetikumok használata tudatos odafigyelést igényel.  Ezért igyekszünk segítségedre lenni, hogy a számodra legoptimálisabb kezelési sort választhasd. ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK: +36 20 541 67 35      
Tovább olvasom...