dr. Házi Edina

„Az igazságot keresni, a szépséget szeretni, jót akarni és a legjobbat adni - ez az, amire hivatott az ember.” 

Moses Mendelssohn

 

A növények világa mindig közel állt hozzám. Nagymamám, mint valódi "füves asszony" kis magként ültette el hatalmas lelkesedését bennem és évekig tanított, hogyan gyógyíthatunk a növények csodálatos erejével.

 

 

Már fiatalon gyógyítóvá szerettem volna válni, így egészségügyi szakközépiskolába mentem, majd mint gyógyszerész végeztem 2000-ben a szegedi egyetemen.

10 év gyógyszeripari sales és marketing tapasztalatot követően egyfajta tudatos életvezetés terelt a kozmetikumok világába. Komoly bőrproblémákkal küzdöttem, és végül az arcbőröm extrém érzékennyé vált. Képtelen voltam bármilyen arckrémet használni, pedig sok natúr és bio kozmetikumot is kipróbáltam, de hiába.

Elemző beállítottságom és perfekcionizmusom által mélyítettem el tudásom a témában, és szakmai szemmel vizsgáltam meg a világpiacon kapható kozmetikumokat. Részletesen kielemeztem a készítmények összetételét és a gyártó cégek marketingjét is górcső alá vettem.

Kutatásom tapasztalata meglepően hatott rám:

  • a hagyományos kozmetikumok telve vannak ártó vegyszerekkel,
  • a natúr és bio kozmetikumok közül sok tartalmaz vegyi anyagokat, melyek a sérült arcbőrt irritálják
  • a natúr és bio készítmények általában nagyon kevés intenzív hatóanyagot tartalmaznak
  • a kozmetikumok legtöbbje főként inkább profitérdekből születik
  • a kozmetikumok árát gyakran a marketing és nem a kozmetikum minősége határozza meg
  • a bőregyensúlyt nem lehet ápoló kozmetikumokkal helyreállítani - speciális regeneráló készítményekre van szükség, akár bőrt gyógyítunk, akár fiatalítunk

Kutatásom eredménye adta meg nekem azt a kihívást, amely évek óta inspirál a munkára. Célom, hogy tiszta, hatékony kozmetikumokat, és bőrmegújító, arcfiatalító módszereket fejlesszek. A kezdeti hobbim később munkává, majd hivatássá vált, majd több, mint 5 éves kutató-fejlesztő munka eredményeképp születtek meg a DRHAZI hatóanyagkozmetikumok. Idővel szükségessé váltak DRHAZI Szalonok, ahol kifejlesztettük a bio arcplasztikát, a természetes bőrmegújítást és így teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani a holisztikus arcfiatalításban és a sérült arcbőrök normalizálásában. 

 

Fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudásom megosszam, hogy segítset nyújtsak a tudatos zépségápolás elsajátításában. 

  • TUDÁSTÁR több száz cikke segít megismertetni munkánkat.
  • A WEBSHOP terméklapjain igyekszünk teljeskörű információkat nyújtani. 
  • Solymáron a DRHAZI Oktatóközpontban színvonalas képzéseket tartunk.
  • Online képző videókat WEBINÁRIUM-ban találsz

A DRHAZI medikozmetikumokat manuális technikával magunk fejlesztjük és gyártjuk a Pilis szívében Magyarországon, családi vállalkozás keretében. Kutatásainkat folyamatosan végezzük, új hatékony kezelési metódusokat, protokollokat keresve a bőr fiatalítására, regenerálására.

 

dr Házi Edina                                   

       Hatóanyagkozmetikum specialista, kutató és termékfejlesztő

 

Szeretném elolvasni a legújabb cikkeket.